Din kredittverdighet, det vil si resultatet av en kredittvurdering, er et mål på din evne til å kunne betjene gjeld. Kredittvurderingen avgjør hvor mye du kan låne, kjøpe på kreditt eller forplikte deg til når det gjelder abonnement på tjenester. Jo bedre kredittverdighet du har, desto bedre vilkår kan du få når du søker om lån eller kreditt. Som kunde hos Ekonomi+ kan du følge med på kredittverdigheten din når du logger inn. Ved å holde et øye på om kredittvurderingen forandres, kan vi oppdage tegn på at personopplysningene dine er stjålet og benyttet til ulike formål. Ved å sperre personnummeret ditt for kredittsjekk, kan vi forhindre at noen tar opp kreditt i navnet ditt, da ingen långivere kan låne ut penger uten en kredittvurdering. En del av oppdraget vårt er å forhindre at selskaper og banker kredittsjekker deg.

Du vil få ditt velkomst e-post innen 24 timer etter at du har foretatt din første betaling til oss på Ekonomi+. I den forbindelse registrerer du personnummeret ditt, bank- og kredittkort og andre opplysninger. Tjenesten blir umiddelbart aktivisert etter at første faktura er betalt, og du kan lene deg tilbake og glede deg til en tryggere hverdag. Hvis du mot formodning ikke har fått e-posten innen 24 timer, vennligst kontakt vår kundeservice for hjelp.

Kontakt vår kundeservice, så ser vi på avtalen sammen.

En robust digital beskyttelse mot identitetstyveri. Vår ID-beskyttelse beskytter deg mot nettsvindel, uansett om det gjelder sosial manipulasjon, phishing, stjålne bankopplysninger eller andre former av identitetstyveri. Oppdraget vårt er å sette en stopper for identitetstyverier, samt å forhindre at selskaper og banker kredittsjekker deg.

Logg inn på dine sider, og klikk på betalingskort. Her kan du se hvilke kort som allerede er lagt inn, og legge til nye kort slik at de kan overvåkes og beskyttes.