Support

Vi er her for deg, legg igjen en beskjed, så svarer vi deg innen 24 timer.

FAQ

Her er svar på noen av de vanlige spørsmålene vi får. Hvis du ikke finner svaret på ditt spesielle spørsmål, vennligst kontakt kundeservice.

Hva er ID-beskyttelse?

ID-beskyttelse er en tjeneste som har som mål å beskytte en persons personlige informasjon og identitet mot tyveri, svindel og misbruk. Dette innebærer vanligvis overvåking av personopplysninger og varsler hvis noen forsøker å bruke ens identitet i ulovlige eller uautoriserte formål, som å åpne kredittkontoer eller gjøre kjøp i ens navn.

Jeg har blitt utsatt for ID-tyveri, hva skal jeg gjøre?

Hvis du har blitt utsatt for ID-tyveri, bør du vurdere å bruke vår ID-beskyttelsestjeneste. Vi kan hjelpe deg med å overvåke din identitet og gi råd om hvordan du kan beskytte din personlige informasjon. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Hvordan logger jeg meg inn på min profil?

Du logger deg inn på din profil ved å bruke ditt telefonnummer eller e-post og passord som du valgte da du aktiverte profilen. Du kan logge inn direkte her.

 

Hvis du opplever problemer med å logge inn, nøl ikke med å kontakte oss på support@ekonomiplus.no så hjelper vi deg!

Hvor lang angrerett har jeg?

Du har 14 dagers angrerett. Vi følger selvfølgelig loven om fjernsalg og avtaler utenfor forretningslokaler.

Jeg hadde ikke nok penger på kontoen da avtalegiroen skulle trekkes, hva skjer nå?

Hvis det ikke er tilstrekkelig med penger på din bankkonto ved det første forsøket på avtalegiro trekk, vil vi forsøke opp til fire ganger de påfølgende dagene. Hvis det fortsatt ikke er dekning ved de påfølgende forsøkene, vil en påminnelse med en påminnelsesavgift bli sendt til deg via e-post.

Når kan jeg si opp min ID-beskyttelse?

Alle våre tjenester selges som 12-måneders abonnement. For å avslutte og unngå automatisk fornyelse, send oss en e-post på support@ekonomiplus.no senest 3 måneder før avtaleperioden utløper.

Fyll inn dine kontaktinformasjon, så kontakter vi deg snart


  Åpningstider

  Alle hverdager fra 9:00 til 17:00

  Logg Inn

  Du kan logge inn her

  Alt du trenger å vite om ID-beskyttelse og identitetssikkerhet

  Viktig å vite om ID-beskyttelse:

  ID-beskyttelse er en viktig sikkerhetstiltak som hjelper deg med å forsvare din identitet og dine personopplysninger fra å havne i feil hender. Det er som en forsikring mot de alvorlige konsekvensene av identitetstyveri og svindel. Ved å investere i ID-beskyttelse kan du føle deg tryggere og bedre forberedt på å håndtere eventuelle trusler mot din identitet.

  Slik fungerer ID-beskyttelse:

  For å forstå viktigheten av ID-beskyttelse, er det viktig å forstå hvordan det fungerer. ID-beskyttelsessystemet er designet for å overvåke din personlige informasjon og varsle deg hvis noe mistenkelig skjer. Dette inkluderer overvåking av internett og det mørke nettet, samt beskyttelse mot lekkasje av dine personlige opplysninger eller passord på nettet. Alle disse komponentene jobber sammen for å forhindre identitetstyveri og gi deg trygghet.

  Dine personopplysninger er tilgjengelige på nettet:

  Det er viktig å være klar over at dine personopplysninger kan være tilgjengelige på internett. Dette inkluderer alt fra navn og adresse til personnummer og økonomisk informasjon. Denne informasjonen kan brukes av svindlere til å utføre kriminelle handlinger i ditt navn. Ved å forstå hvor og hvordan dine opplysninger kan være tilgjengelige på nettet, kan du bedre sette pris på viktigheten av å beskytte dem.

  Slik unngår du identitetstyveri:

  For å unngå å bli offer for identitetstyveri er det viktig å være proaktiv. Ved å bruke sterke og unike passord, være forsiktig med å dele personlig informasjon og overvåke dine økonomiske transaksjoner, kan du redusere risikoen for at din ID blir stjålet. Forebyggende tiltak som dette er avgjørende for å sikre din personlige integritet og økonomiske sikkerhet.